Over ons en contact

Royal Cards is begonnen als privéhobby van Jennifer en Kevin Wevers. Als kinderen hadden wij, tot grote ergernis van onze ouders, al de behoefte om deze toen al best wel dure kaarten te sparen. 8 gulden voor een paar stukjes papier? Dat konden onze ouders niet waarderen! Toch gingen wij stiekem naar de lokale Intertoys in Aalten, om met onze achtergehouden spaargeld pakjes Pokemon kaarten te kopen.
 
Jarenlang hebben wij er niets meer meer gedaan, tot enkele jaren geleden onder de kerstboom één losse booster pack lag. Uit deze pack trokken wij een prachtige kaart van Dialga.. Je weet wel, die geweldige grijze secret rare kaart uit de Phantom Forces set. Vanaf dat moment stortten wij ons weer volledig op Pokemon en nu hebben wij het doel om zowel het oude als nieuwe publiek te voorzien door allerlei Pokemon kaarten te verkopen. Ook kopen wij soms Pokemon kaarten op, maar dat is incidenteel en afhankelijk van het aanbod.
 
Inmiddels staan wij ook bij de KvK, groothandelaren en importeurs ingeschreven als professionele partij voor al uw Pokemon kaarten!
 
Tot slot richten wij ons ook als een van de weinige Nederlandse shops op Japanse kaarten. Want eerlijk is eerlijk, Japan heeft veel meer te bieden, zeker op het gebied van promo’s en de kwaliteit van de kaarten zelf.
 
Heeft u een vraag over een product of bent u op zoek naar een product die u niet op onze site ziet staan? Mail gerust en wellicht kunnen wij het product voor u nabestellen of importeren. Ook voor overige vragen of annuleringen kunt u mailen naar het volgende adres: info@royalcards.nl
 

Contactgegevens: 

Post en afhaaladres, winkeladres (i.v.m. corona alleen op afspraak open): Bredevoortsestraatweg 19, 7121 BA Aalten

Telefoonnummer vast: 0543-537335
 
Het telefoonnummer is gedeeld met de andere zaak die op deze locatie gevestigd is, namelijk Jurist Wevers. Wees dan ook niet verrast als u iemand aan de lijn krijgt van Jurist Wevers. De webshop is namelijk begonnen als een zijdelingse, uit de hand gelopen hobby van de desbetreffende medewerkers.  
 
info@royalcards.nl
 
KvK-nummer: 61589853
 
Met het aangaan van de overeenkomst en de bestelling geeft u aan akkoord te zijn met de algemene voorwaarden. De algemene voorwaarden zijn in te zien door te klikken op de volgende link: Algemene Voorwaarden Royal Cards
 
[wpgmza id=”1″]